(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

<

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Technische innovatie stond hoog op de prioriteitenlijst bij het creëren van de FABY nagellaklijn. Deze nagellaklijn met 205 verschillende kleuren,onderscheidt zich duidelijk op de markt van professionele nagellakken.


Italiaanse Fashion

Met een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen, lanceert het Italiaanse FABY een nagellaklijn die niet enkel opvalt door haar overweldigend aanbod aan kleuren. Met de wereldwijde vermaarde reputatie van de Italiaanse modemerken in het achterhoofd, mikt FABY op een onberispelijke kwaliteit en brengt het merk de stijl en uitgesproken flair van Italiaanse couture tot bij de nagellak fan: Italian Couture on your Nails.


Eco-vriendelijk en cruelty free

Een eco-vriendelijk en cruelty free concept, dit zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit van de producten. Verantwoorde cosmetica : de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren zijn belangrijke waarden en streefdoelen die van bij de eerste labotests prioritair gesteld werden.


De Faby Nature nagellaklijn


De ingrediënten, waarvan 87% van natuurlijke origine is, werden gewonnen uit de productieprocessen van houtpulp, katoen, maïs, maniok en ander plantaardige grondstoffen. Faby Nature nagellakken bevatten geen enkel ingrediënt dat werd gewonnen uit petroleum. De Faby Nature lakken strijken gemakkelijk en egaal uit en drogen bliksemsnel. Veiligheid en kwaliteit zijn de key-woorden van deze collectie.
CÎME is een Belgisch merk van biologische en fair trade huidverzorgingsproducten op basis van bergplanten geteeld en geoogst op een duurzame manier door lokale boeren in Nepal en Ladakh, in het noorden van Indië. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijk vastgestelde resultaten voor de huid. Dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, leveren de producten échte resultaten op voor jouw huid.

  

De ecologische voetafdruk wordt doorheen de ganse toeleveringsketen tot een minimum beperkt. De ingrediënten zijn duurzaam en de verpakking wordt gemaakt van recycleerbare materialen.

Cîme schenkt een deel van de opbrengst aan ontwikkelingsinitiatieven in afgelegen gebieden van de Himalaya.


Let's be honestly beautiful!


ECOCERT label-Dierenproefvrij-Geschikt voor de gevoelige huid.


ARBOR

Gespecialiseerd voetverzorger

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

WandelWol® antidruk-wol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van  100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.


WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch

afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

 

Voor wie

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

 


Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.

 

Werkt druk-ontlastend en huidherstellend. 

Wandelwol is beschikbaar bij Arbor !


(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Alles voor de professionele voetverzorging


Onze voeten dragen ons door ons hele leven, daarom verdienen zij onze speciale aandacht en bijzondere verzorging. Daarom biedt LCN een omvangrijk voetverzorging programma. Voor de individuele behoeften van de voeten staan hoogwaardige en innovatieve Producten gereed.

Overtuig uzelf van ons veelzijdige assortiment, dat zowel voor de verzorging, tot aan de teennagelcorrectie niets te wensen meer over laat. Met de Productlijn concept Foot staat U een volwaardig productconcept ter beschikkingen met een antwoord voor elk voetprobleem en  een esthetisch verzorgde voetverzorging krijgen. Want mooie voeten zijn geen toeval!


Wilde-Pedique silver plus

Wilde-Pedique silver plus is een elastische 1-fase kunststof die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. Het “plus” staat voor een bijzonder anti-mycotische toevoeging. Door de toevoeging van de werkstof “microzilver” wordt Wilde-Pedique silver plus op unieke wijze veredeld. Het innovatieve Wilde-Pedique silver plus bezit een antibacteriële werking die aan dit edelmetaal wordt toegekend. Let ook op de aanvullende producten zoals het speciale hechtmiddel Connex silver plus, de French gels alsook de elastische verzegelingsgel Wilde-Pediseal.


Laqish

Laqish is een innovatieve lichtuithardende nagellak die tot vier weken houdt en overtuigt door zijn ultieme glans.